Våre produkter

Sylte

Vår egen HEMLÅGGÅ SYLTE er et naturlig tilbehør til julematen. Den er laget med stolthet til tradisjoner etter en gammel oppskrift fra Ålen. Hemlåggå sylte har alltid vært, og vil fortsatt være en naturlig del av maten vi serverer på Kaffekråa.

Sylten er spiseklar, og egner seg godt som pålegg. Server gjerne med rødbeter og purreløk som tilbehør. 

Vi ønsker at våre egne produkter skal representere ekte kvalitet, og en respekt for gamle oppskrifter og tradisjoner. Sylta produseres også på Kaffekråa.

Hempøsje

HEMPØSJA er vår egenproduserte pølse, og er en rik smaksopplevelse. Den er laget med stolthet til tradisjoner etter en gammel oppskrift fra bestemoren til Hege.

Pøsja skal trekkes i vann i ca 15 minutter. Den kan gjerne serveres sammen med kålrotstappe, løksaus og poteter. Den kan også brukes sammen med stek, karbonader, surkål/ grønnsaker, brun saus og poteter. Pøsja er også god som pålegg på brød.

Pøsja er mager og kjøttrik, med over 70 % rent storfekjøtt fra Røroskjøtt.

Vi ønsker at våre egne produkter skal representere ekte kvalitet og en respekt for gamle oppskrifter og tradisjoner. Produktet produseres på vårt kjøkken på Kaffekråa.

Ålbyggsodd

Ålbyggsodd er vårt eget sodd kokt hos oss på Kaffekråa. 
Soddet er opprinnelig det gode gamle Skjeftesoddet som har vært produsert her i Ålen i flere generasjoner, som vi har videreført til Kaffekråa.
Ålbyggsoddet selges i 2,5 liters spann, samt at du får kjøpt det som dagens middag i kaféen. 

Sviskegrøt

Denne desserten er brukt i generasjoner i Rørostraktene, og er stadig like populær i dag. 
Den nytes sammen med fløte eller fløtemelk.